Functie
Onze klant is actief in de voedingssector en op zoek naar een operator/kok voor hun industriële keuken.
Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het bereiden van gerechten, sauzen en marinades.
- met industriële kookketels (tot 1500kg)
- volgens vastgelegde recepten en werkprocedures
- volgens de instructies van de productieverantwoordelijke
- volgens strikte hygiëne- en kwaliteitsnormen
- alles registreren op de computer
Jouw profiel
- Affiniteit met voeding, ervaring is mooi meegenomen
- Technische achtergrond
- Fysiek willen werken
- Flexibel naar takenpakket en werkuren toe
- Graag in team werken
- Vlotte kennis Nederlands
-
Gegevens voor productieopvolging registreren
De informatie doorgeven aan de betrokkenen
-
De instellingen van de machines (kleppen, vijzels, ...), controleautomaten of meetapparaten aanpassen
-
Toezicht houden op het functioneren van de machines en toestellen en indien nodig eenvoudige interventies uitvoeren
-
De staat en de netheid van de toestellen (weegschaal, maalmachine, kookkuip, ovens, ...) en van de werkpost controleren en onderhouden
-
Stalen nemen van stoffen of producten, een referentie geven en voor analyse registreren
-
De toevoer van machines of installaties en de doorstroming van grondstoffen of producten controleren
-
Manueel handelingen voor de voorbereiding of afwerking uitvoeren: Mengen
-
De productiegegevens selecteren en de parameters instellen (hoeveelheid, dosering, mengeling, ...)
-
Vleeswaren, groenten, ... en voedingsproducten controleren
Aanbod
- 38u in een 4-dagen systeem (= altijd verlengd weekend)
- Werken in daguren
- Interim met optie op een vast contract
- Snelle opstart mogelijk
- Familiale werkomgeving
#WMLGPROD
Solliciteren
Melissa Verbrakel
03 369 32 90
merksem@go4jobs.be